Спорт

ХК «Кременчук» стартує в плей-офф 19 березня

Вирішальна стадія чемпіонату – плей-офф поточного сезону УХЛ – Парі-Матч стартує 11 і 12 березня в Києві та Харкові відповідно: 11 березня о 17.30 чвертьфінал плей-офф відкриють«Крижані Вовки» і «Білий Барс». 12 березня перший поєдинок чвертьфінального протистояння проведуть МХК «Динамо» і «Дніпро».

Чвертьфінали плей-офф чемпіонату УХЛ-Парі-Матч пройдуть до двох перемог однієї з команд. Перший матч пройде у Києві та Харкові, після чого чвертьфінальні серії переїдуть в Білу Церкву і Херсон (14 і 15 березня відповідно), де, в разі потреби, також будуть зіграні треті вирішальні поєдинки (16 і 17 березня відповідно).

«Кременчук» і «Донбас», які зайняли перше і друге місце в турнірній таблиці відповідно, автоматично потрапляють до півфіналу плей-офф.

«Містяни» свої матчі зіграють 19, 21, 24, 16, а в разі потреби – також 28, 30 березня і 1 квітня.

Для «Донбасу» півфінальна серія розпочнеться 20 березня, після чого донеччани також зустрінуться з опонентами 22, 25 і 27 березня, в разі потреби – 29, 31 березня і 2 квітня будуть зіграні вирішальні матчі в цій парі.

Перший, другий, п’ятий і сьомий матчі будуть зіграні на майданчику команди з найвищим номером посіву. Матчі фіналу плей-офф відбудуться 5, 7, 10 і 12 квітня, а в разі потреби, команди проведуть матчі також 14, 16 і 18 квітня. 

Півфінальні та фінальна серії плей-офф чемпіонату УХЛ – Парі-Матч буде зіграно до 4 перемог.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *