МедицинаСуспільство

У Кременчуці 233 особи знаходяться на самоізоляції

Про це сьогодні на засіданні оперативного штабу щодо запобігання поширенню у Кременчуці гострої респіраторної хвороби COVID-19 повідомив завідувач Кременчуцького лабораторного центру ДУ «Полтавський ОЛЦ МОЗ України» Андрій Поляков.

Він звернув увагу на то, що управління охорони здоровя міста не надає повної інформації щодо осіб, що знаходяться на епідоточенні. Малецький перепитав у начальника відповідного підрозділу Максима Середи. Той відповів, що звірку проводять, у тому числі до цього залучили сімейних лікарів та медсестер. 

Мер зауважив, що за добу в Україну запустили 86 тис громадян. І якщо порахувати пропорцію по населенню віднсоно нашого міста, то ми маємо 400-430 осіб, які мали б повернутися до Кременчука.

Але у нас сьогодні 233 – загальна кількість. Тож виходить, ми фіксуємо 1/20. А у нас є адреса Гвардійська, 8, де, за словами сусидів, люди повернулися у близько 20 квартир з заробітків. Тож прохання посилити роз’яснювальну роботу тим особам. які повертаються”, – сказав Віталій Малецький.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *