Головні новиниМедицина

У Кременчуці лабораторія підтвердила другий випадок захворюваності на Covid-19

У Кременчуці лабораторно підтвердився другий випадок захворювання на коронавірусну інфекцію. Про це повідомив мер Віталій Малецький під час засідання оперативного штабу щодо запобігання коронавірусу.

За пацієнтом спостерігають лікарі, вони нададуть йому необхідні рекоментації. Ця людина повернулася з-за кордону і після того перебувала на самоізоляції, де залишиться й надалі.

Особисті дані людини не розголошуються. Але відмічається, що коло її контактів було мінімальним і про введення ще однієї карантинної зони у Кременчуці поки не йдеться, хоче це питання вивчається спеціалістами.

Додано
Як повідомив голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов, за допомогою ПЛР-тестування в обласній лабораторії коронавірус COVID-19 виявили у доньки 69-річної кременчужанки, котра стала першим пацієнтом у Кременчуці з коронавірусною інфекцією і зараз перебуває в інфекційному боксі «Лікарня інтенсивного лікування «Кременчуцька».

Нагадаємо, що донька приїхали з Польщі, а отже стала носієм інфекції. До лікарів вона не зверталася, бо не мала жодних симптомів захворювання. Після приїзду перебувала на самоізоляції вдома в Кременчуці, де знаходиться і зараз. У даний момент симптоми хвороби у неї також відсутні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *