МедицинаСуспільство

У Кременчуці за минулу добу зі скаргами на ГРВІ звернулося 36 дорослих та 16 дітей

Як повідомила сьогодні на засіданні міського штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації заступник міського голови Ольга Усанова, за минулу добу зі скаргами на ГРВІ до лікарів звернулося 36 дорослих та 16 дітей, всі вони лікуються амбулаторно.

У стаціонарних відділеннях міських лікарень з діагнозом пневмонія перебуває 40 осіб, у 2-х – важкий перебіг хвороби. Вчора було проведено експрес-тестування 9-ти осіб, з підозрою на COVID-19, 1 з них показав позитивний результат, 8 – негативні, але для остаточного діагнозу біологічні матеріали направлені на ПЛР дослідження. Один з пацієнтів, у якого встановлено підозру на COVID-19, з 22 березня перебував на самоізоляції та постійно контактував з сімейним лікарем. Вчора стан його здоров’я погіршився, тому його було госпіталізовано до інфекційного відділення лікарні інтенсивного лікування «Кременчуцька».


Ольга Усанова також зазначила, що надійшли лабораторні результати аналізів 4 пацієнтів, які мали позитивний результат експрестестів, всі вони негативні. До отримання результатів з ПЛР лабораторії ці громадяни знаходилися в ізоляторі лікарні відновного лікування, наразі вони перебувають на самоізоляції вдома.
Всього у місті станом на ранок 09.04.2020 р. у 9 осіб підтверджено коронавірусну інфекцію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *