МедицинаСуспільство

У кременчуцьких лікрнях з діагнозом пневмонія перебуває 40 осіб

Як повідомила сьогодні на засіданні міського штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації заступник міського голови Ольга Усанова, за минулу добу зі скаргами на ГРВІ до лікарів звернувся 1 дорослий, він лікується амбулаторно.

У стаціонарних відділеннях міських лікарень з діагнозом пневмонія перебуває 40 осіб, у 5-х – важкий перебіг хвороби. У двох пацієнток, у яких першими було виявлено COVID-19, повторний результат ПЛР дослідження показав негативний результат, тобто вони вже одужали. Одну жінку вже виписали з лікарні, друга ще продовжує лікуватися у інфекційному відділення лікарні інтенсивного лікування «Кременчуцька». Вчора було проведено 8 експрес-тестів особам з підозрою на COVID-19, 1 з них показав позитивний результат, 7 – негативні, повідомляє прес-служба міськвиконкому за посиланням на заступника мера.


Всього з початку пандемії COVID-19 на ПЛР- дослідження до м. Полтави та Києва було направлено 138 зразків біологічних матеріалів, 10 мали позитивний результат, протягом вчорашньої доби на ПЛР тестування до м. Полтави направлено 5 матеріалів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *