Суспільство

Кладовища на поминальні дні будуть закриті

Про це повідомили сьогодні на засіданні міського штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації. З метою недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19, обмеження спілкування людей під час поминальних днів заради збереження їх здоров’я на поминальні дні у Кременчуці планують закрити для відвідування всі кладовища, за виключенням проведення заходів з поховання померлих.

Заступник начальника відділу превенції Кременчуцького відділу поліції Дмитро Кисельов зазначив, що правоохоронці починають підготовку по забезпеченню громадського порядку під час поминальних днів. Також Кисельов звернувся до міського голови з пропозицією ухвалити на місцевому рівні документ щодо кладовищ, щоб була нормативно-правова база. А також почати інформаційну кампанію серед населення для того, щоб люди утрималися від відвідування кладовищ. Наприклад, розмістити таблички біля цвинтарів.

Мер Віталій Малецький відповів, що візьмуть до уваги рекомендації. Відповідно, мають підготувати проєкт рішення щодо обмеження відвідування кладовищ на наступні вихідні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *