Комунальне господарство

Депутати затвердили проект будівництва нової котельні на Раківці

23 квітня на сесії міської ради депутати затвердили проект рішення «Про затвердження плану будівництва комунальних теплогенеруючих потужностей у мікрорайоні Раківка міста Кременчука».

Згідно з проектом теплогенеруючі потужності ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» замінять на муніципальну котельню у мікрорайоні Раківка, також реконструюють систему теплозабезпечення 74 та 94 мікрорайонів й тих, що обслуговуються котельнями № 17 та № 620, закриють котельню №620 та оновлять 17-ту, і встановлять індивідуальні теплові пункти гарячого водопостачання у підвалах житлових будинків.

На реалізацію проекту Кременчук має отримати кошти у розмірі 10-12 мільйонів євро, що становитиме 35% від загальної суми інвестиційних коштів (кредит від Північної Екологічної Фінансової Корпорації (NEFCO) та інвестиційний грант)

Винос тепломережі з зони забудови та початок будівництва котельні профінансують з міського бюджету. Вартість робіт – 16 мільйонів гривень.

Нещодавно Данське агентство з міжнародного розвитку «DANIDA»надіслало офіційний лист, де повідомляється про старт проекту.

У травні до Кременчука приїдуть данські інвестори разом з консультантами аби зустрітися із керівництвом міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *