МедицинаСуспільство

Кременчук очікує з Полтави надходження ще 239 результатів ПЛР досліджень

У місті проводиться робота над виявленням можливих випадків захворювання на коронавірусну інфекцію, проводяться експрестестування та направляються матеріали на ПЛР – дослідження до Полтавського обласного лабораторного центру.

За словами заступника міського голови Ольга Усанова, за минулу добу проведено 8 експрестестів, вони показали негативний результат, але остаточно підтвердити, або спростувати діагноз COVID-19 можна лише після проведення ПЛР дослідження. З початку епідемії у місті проведено 396 експрестестів. За минулу добу до Полтавського обласного лабораторного центру направлено 46 зразків біологічних матеріалів наплавлені на ПЛР дослідження з метою підтвердження або спростування захворювання на коронавірусну інфекцію. З початку епідемії на ПЛР дослідження до Полтавського обласного лабораторного центру було направлено 847 зразків біологічних матеріалів, 608 отримали, очікується надходження ще 239 результатів ПЛР досліджень Вчора отримали 46 результатів ПЛР тестів.

Ольга Усанової зазначає, що лабораторний центр почав проводити більшу кількість тестувань, завдяки чому зменшилась кількість очікуваних результатів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *