Транспорт

У Кременчуці громадський транспорт працює тільки для працюючого населення

15 травня на міські транспортні маршрути Кременчука вийшло 111 одиниць приватних маршруток і 52 одиниці комунального транспорту, з яких 42 – тролейбуси та 10 автобусів.

Про це на засіданні штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації повідомив керівник управління транспорту виконкому міської ради Руслан Івашина.

Головний транспортник міста підкреслив, що у зв’язку з пом’якшенням карантинних умов попит на міський громадський транспорт значно збільшився. Він вкотре наголосив, що користуватися міськими комунальними автобусами та тролейбусами, приватними маршрутками мають право лише представники працюючого населення. Решті ж категорії громадян користуватися громадським транспортом поки що не рекомендовано, повідомляє прес-служба міськвиконкому.

Міський голова Віталій Малецький наголосив, що від 12 травня відповідно до Постанови Кабінету міністрів України та рішення виконкому міської ради через пом’якшення умов карантину були зняті деякі обмеження в роботі громадського транспорту. У зв’язку з цим на міські маршрути вийшла більша кількість комунального та приватного транспорту.

Разом із тим, керівник міста підкреслив, що громадський транспорт Кременчука продовжує працювати в режимі спецперевезень для того, щоб працювала міська економіка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *