Суспільство

У Кременчуці поширюють неправдиве повідомлення про очікуваний ракетний обстріл

Останніми днями у Кременчуці поширюють повідомлення у месенджерах про очікуваний ракетний обстріл по території України.
“Протягом 2-3 діб обовязково реагувати на сигнали “ракетна небезпека”, “повітряна тривога”. Очікується масований ракетний. Завтра в 4.00 можливий повномасштабний наступ. Зі сторони Білорусі дрг просунуться до 15-20 км для відволікання наших військ. Будуть здійснюватись ракетні та авіа удари по всій країні, бази, жд станції, критична інфраструктура. Основні зусилля схід південь. Від ССО ЗСУ: Посилаючись на надійне джерело, розвідка партнерів повідомляє про те, що в найближчі дні російські війська розглядають можливість нанесення ракетних ударів по наступним цілям….”, – сказано у повідомленні і далі перераховані координати цілей, у тому числі в Кременчуці.

Заступник начальника Кременчуцької районної військової адміністрації (КРВА) Артем Даценко сьогодні прокоментував ці повідомлення і заявив, що це фейкові повідомлення і порадив користуватися офіційними джерелами інформації.

Він каже, що ворог може в будь-який час і по будь-яким координатам запустити ракети. Ніхто точною інформацією щодо таких ворожих обстрілів, крім ворожого керівництва не володіє.

А також він нагадав, що в разі сигналу “Повітряна тривога”, необхідно йти в укриття.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *