Суспільство

115 день війни: як Кременчук прожив минулу добу

Вчора вранці ворог вчетверте завдав удару по промисловій інфраструктурі Кременчука. Вісім ракет влучили в НПЗ та ТЕЦ, які вже були зруйновані під час попередніх атак і не працювали. Ніхто з людей не постраждав. Також вчора ракетами було обстріляно промислові об’єкти в сусідніх Дніпропетровській та Харківській областях. Про це нагадує міський голова Віталій Малецький у своєму щоденному звіті. Тож він вкотре закликав мешканців  не ігнорувати сигналів повітряної тривоги.

Протягом минулої доби до Центру тимчасового розміщення «Кременчук» звернулося 6 осіб, усі були розселені.

Всього з початку війни до цього Центру звернулися 14079 осіб.Від початку війни кременчужанами надано 1189 приватних жител для безоплатного розміщення 3696 внутрішньо переміщених осіб.

У Кременчуці в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб за місцем проживання станом на ранок 19 червня зареєстровано 24864 особи.Вчора внутрішньо переміщеним особам видано 420 продуктових наборів. Всього видано 26239 продуктових наборів.

За минулу добу в Кременчуці народилося п’ятеро немовлят.

Чотири постраждалі від війни цивільні особи прибули на лікування в заклади охорони здоров’я міста. Всього у медичних закладах Кременчука перебувають на лікуванні 23 цивільні особи, які постраждали від війни (троє на лікуванні в денному стаціонарі та 20 – на стаціонарі з цілодобовим перебуванням).

Правоохоронці продовжують посилене патрулювання вулиць міста. Інформації про тяжкі злочини на території громади не надходило.

Зранку на маршрути Кременчука виїхали 32 тролейбуси, 4 комунальні автобуси та 69 автобусів приватних перевізників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *