Суспільство

Звіт по Кременчуку за 116-ий день війни від мера міста

Протягом минулої доби до Центру тимчасового розміщення «Кременчук» звернулося 8 осіб, усі були розселені. Всього з початку війни до Центру звернулися 14087 осіб. Про це у щоденному звіті повідомив мер міста Віталій Малецький.

Від початку війни кременчужанами надано 1189 приватних жител для безоплатного розміщення 3696 внутрішньо переміщених осіб.

У Кременчуці в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб за місцем проживання станом на ранок 20 червня зареєстровано 24864 особи.

Станом на 20 червня внутрішньо переміщеним особам видано 26 239 продуктових наборів.

За минулу добу в Кременчуці народилося двоє немовлят.

П’ять постраждалих від війни цивільних осіб прибули на лікування в заклади охорони здоров’я міста. Всього у медичних закладах Кременчука перебувають на лікуванні 28 цивільних осіб, які постраждали від війни (троє на лікуванні в денному стаціонарі та 25 – на стаціонарі з цілодобовим перебуванням).

Вчора у Кременчуці двічі оголошувалася повітряна тривога. Ворог продовжує обстріли цивільної та промислової інфраструктури по всій Україні. Закликаю кременчужан не ігнорувати сигналів повітряної тривоги, почувши їх, відразу йдіть в укриття.

Правоохоронці продовжують посилене патрулювання вулиць міста. Інформації про тяжкі злочини на території громади не надходило.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *