Пригоди

У кількох населених пунктах Кременчуцького району горіла суха рослинність

Вчора у кількох населених пунктах Кременчуцького району горіла суха рослинність.

Про це повідомляє прес-служба Кременчуцького районного управління ГУ ДСНС у Полтавській області.

20 березня о 18 год 23 хв до Служби порятунку м. Кременчук надійшло повідомлення про пожежу сухої рослинності на відкритій території с. Бурти поблизу вул. Космонавтів Кам’янопотоківської ТГ Кременчуцького району.

На місце події було направлено вогнеборців 15-ї державної пожежно-рятувальної частини та 1-ну одиницю техніки. По прибуттю рятувальники встановили, що площа загорання сухостою становить 1 га. О 19 год 08 хв пожежа була локалізована та о 19 год 34 хв ліквідована.

Цього ж дня сталася пожежа сухої рослинності на відкритій території поблизу  с. Потоки Кременчуцької ТГ Кременчуцького району. На місце події було направлено вогнеборців 14-ї державної пожежно-рятувальної частини та 1-ну одиницю техніки. По прибуттю рятувальники встановили, що площа загорання сухостою становить 0,5 га. О 19 год 47 хв пожежа була локалізована та о 20 год 04 хв ліквідована.

Горіла також суха рослинність на відкритій території  поблизу вул. Зелена в с. Михайленки Піщанської ТГ Кременчуцького району. На місце події було направлено вогнеборців  місцевої пожежної охорони с. Піщане та 1-ну одиницю техніки. По прибуттю рятувальники встановили, що площа загорання сухостою становить 0,4 га. О 13 год 50 хв пожежа була локалізована та о 14 год 15 хв ліквідована.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *