Кримінал

У Кременчуці посеред вулиці пограбували чоловіка

До Кременчуцького районного управління поліції 24-го березня, близько 20:00, надійшло повідомлення від мешканця Кременчука, 1980 року народження, що по проспекту Лесі Українки невідомий чоловік заволодів його мобільним телефоном, повідомляє Відділ комунікації поліції Полтавщини.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група райуправління поліції, яка встановила обставини події та орієнтувала всі наряди поліції міста на затримання правопорушника.

Олександр Холондович, начальник Кременчуцького райуправління поліції, повідомив:

«Під час проведення оперативних та слідчих заходів ми встановили особу, причетну до вчинення злочину. Ним виявився місцевий чоловік, 1989 року народження, який вже мав проблеми із законом. Наразі фігурант затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою».

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

У разі визнання вини судом чоловікові загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *