Пригоди

Рятувальники 6 разів виїжджали на гасіння пожеж на відкритій території

За минуло добу рятувальники 6 разів виїжджали на гасіння пожеж на відкритій території в Кременчуцькому районі. Про це повідомляє пресслужба Кременчуцького районного ДСНС у Полтавській області.

Так, о 17 год 00 хв надійшло повідомлення про пожежу сухої рослинності на відкритій території поблизу  с. Заруддя.  Вогнем знищено суху рослинність на площі 1 га. Пожежу було ліквідовано о 19 год 22 хв. На гасіння пожежі залучалися 4 чоловіки особового складу 7-го державного пожежно-рятувального посту та 1-на одиниця техніки.

О 13 год 10 хв надійшло повідомлення про пожежу сухої рослинності на відкритій території в м. Кременчук поблизу вул. І. Приходька. Вогнем знищено суху рослинність на площі 0,3 га. Пожежу було ліквідовано о 13 год 55 хв. На гасіння пожежі залучалися 6 чоловік особового складу 15-ї державної пожежно-рятувальної частини та 1-на одиниця техніки.

О 18 год 50 хв,  надійшло повідомлення про пожежу сухої рослинності на відкритій території в с. Горби, Градизької ТГ. Знищено суху рослинність на площі 0,2 га. Пожежу було ліквідовано о 20 год 17 хв. Врятовано поряд розташований житловий будинок. На гасіння пожежі залучалися 3 чоловіки особового складу місцевої пожежної охорони смт. Градизьк та 1-на одиниця техніки.

О 19 год 25 хв надійшло повідомлення про пожежу сухої рослинності на відкритій території в с.  Бугаївка, Градизької ТГ. Вогнем знищено суху рослинність на площі 0,1 га. Пожежу було ліквідовано о 21 год 13 хв. На гасіння пожежі залучалися 3 чоловіки особового складу 6-го державного пожежно-рятувальної посту та 1-на одиниця техніки.

О 19 год 28 хв, надійшло повідомлення про пожежу сухої рослинності на відкритій території в с. Чечелеве поблизу вул. Пушкіна Кам’янопотоківської ТГ. Знищено суху рослинність на площі 1 га. Пожежу було ліквідовано о 20 год 19 хв. На гасіння пожежі залучалися 6 чоловік особового складу 15-ї державної пожежно-рятувальної частини та 1-на одиниця техніки.

О 19 год 27 хв, надійшло повідомлення про пожежу сухої рослинності на відкритій території в м. Горішні Плавні, по вул. Будівельників. Вогнем знищено суху рослинність на площі 0,4 га. Пожежу було ліквідовано о 20 год 40 хв. На гасіння пожежі залучалися 8 чоловік особового складу 17-ї державної пожежно-рятувальної частини та 2-на одиниця техніки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *