Кримінал

У Кременчуцькому районі затримали чоловіків за незаконне палювання

3-го квітня, близько 03:00, під час патрулювання Козельщинської громади наряд групи реагування сектору поліцейської діяльності №1 Кременчуцького райуправління поліції зупинив автомобіль «ВАЗ 2121», під керуванням місцевого водія, 1960 року народження, який порушив встановлені обмеження воєнного часу та рухався в комендантську годину, повідомляє Відділ комунікації поліції в Полтавській області.

Сергій Рекун, заступник начальника поліції Полтавщини, повідомив: 

«У ході першопочаткових слідчих та оперативних дій поліцейськими встановлено, що в салоні разом з водієм перебував пасажир – місцевий чоловік, 1968 року народження. В багажнику автомобіля поліцейські виявили два мішки з м’ясом дикої тварини, мисливські ножі та карабін. Документи на право керування транспортним засобом, а також  на право володіння зброєю у чоловіків були відсутні. Наразі речові докази вилучено. Органом дізнання поліції розпочато досудове розслідування».

За даним фактом підрозділом дізнання поліції, під процесуальним керівництвом Глобинської окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 248 (Незаконне полювання) Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження призначені експертизи. Тривають слідчі дії.

Крім того, на водія складено адміністративний протокол за частиною 1 статті 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) та частиною 2 статті 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху) Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *