Спорт

“Кремінь” поступився на виїзді «Карпатам»

Вчора розпочалася весняна частина сезону у Vbet UA Перша. Змагання у «чемпіонській» групі складатимуться з 8-ми турів. «Синьо-білі» зіграють з кожною командою по одному матчу. На фініші сезону дві найкращі команди здобудуть право на прямий вихід до УПЛ, третя та четверта команди зіграють матчі плей-оф за підвищення в класі: третя гратиме із 14-ою командою УПЛ, четверта із 13-ою, повідомляє пресслужба ФК «Кремінь».

У 1-му турі другого етапу чемпіонату наша команда гостювала у Львові, де зійшлася у протистоянні з «Карпатами». Матч видався бойовим та насищеним на гольові моменти.

Перший з яких на 6-ій хвилині матчу створили наші футболісти. Після подачі Савіцького головою пробивав Трофимюк – воротар господарів виявився на місці. Вдруге «синьо-білі» загрожували воротам львів’ян на 17 хвилині, коли Матвєєв сильно приклався з дальньої дистанції, проте м’яч полетів вище воріт. Через п’ять хвилин «зелено-білі» відповіли своїм моментом. Галенков пробивав у ближній кут – Музичка ногою відводить загрозу. На 31 хвилині «Кремінь» створив найнебезпечніший свій момент у матчі. Після подачі з лівого флангу від Азізова головою пробивав Фальковський, але м’яч після його удару потрапляє у стійку воріт і відлітає у поле. Через дві хвилини львів’яни скористалися помилкою нашого голкіпера та відкрили рахунок у матчі – 1:0. На 43-ій хвилині матчу Хобленко міг подвоювати рахунок, але після удару у ближній кут він не зміг переграти Музичку. І все ж таки львів’яни пішли на перерву за більш комфортного для себе рахунку. Тлумак дальнім ударом з лівої ноги забиває гол “у роздягальню” – 2:0.

Після перерви гра вирівнялась, реалізувати свої моменти командам не вдалося. Найреальніший мали господарі, коли Тлумак у швидкій атаці влучив у стійку тих же “сухих” воріт. Був момент і у нас, але удар Панчишина виявився неточним.

У підсумку, 2:0 – «Кремінь» зазнає першої поразки у другому етапі чемпіонату.

Другий етап. Чемпіонська група. 1 тур

«Карпати» (Львів) – «Кремінь» (Кременчук) 2:0

08.04.2023. 17:00. м.Львів. Стадіон «Україна»

Голи: Бобко (33), Тлумак (45)

Попередження: Рябов (61), Приймак (71), Галенков (76)

«Карпати»: Ільющенков, Дуць, Болденков (Приймак 46), Саків, Горбунов (Рябов 46), Галенков (І.Когут 80), Чачуа, Бобко, Кожанов (Тарануха 46), Тлумак (Книш 68), Хобленко.

Запасні: Фастов, Махнєв.

Головний тренер: Андрій Тлумак.

«Кремінь»: Музичка, Азізов, Аркуша (Кальчук 86), Сидоренко, Агапов, Матвєєв (Панчишин 74), Фальковський, Галата, Галоян (Глоба 46), Савіцький (Молько 59), Трофимюк (Вівдич 59).

Запасні: Оксененко, Пилипенко, Товкач, Кіреєв.

Головний тренер: Роман Локтіонов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *