Пригоди

На Молодіжному поліція затримала чоловіка зі зброєю

До Кременчуцького районного управління поліції Полтавщини 9-го квітня, близько 22-00, надійшло повідомлення від місцевих жителів, що біля одного з розважальних закладів у мікрорайоні Молодіжний почули звук, схожий на постріли.

За повідомленням Відділу комунікації поліції Полтавщини, на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Кременчуцького райуправління поліції, працівники батальйону поліції особливого призначення ГУНП Полтавщини та патрульні поліцейські. Під час проведення першочергових слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили правопорушника. Ним виявився чоловік 1981 року народження. Фігуранта затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зброю вилучено. Тривають слідчі дії.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, розпочато досудове розслідування за частиною 4 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 3 до 7 років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *