Спорт

«Кремінь» на виїзді перемагає тернополян

Сьогодні, 22 квітня, «синьо-білі» гостювали на Тернопільщині. Суперником у 3-му турі Vbet UA Перша була місцева «Нива», повідомляє пресслужба ФК «Кремінь».

Перед сьогоднішнім матчем тернополяни випереджали нашу команду на два очки у турнірній таблиці. У разі перемоги «Кремінь» мав можливість обійти «жовто-зелених» та залишити останню сходинку у чемпіонській групі. І наші футболісти впевнено це зробили.

Матч видався цікавим та насиченим на гольові моменти. Надійна гра обох воротарів та двічі поперечина наших воріт ставали на заваді футболістам, щоб відзначитися. Але успішніше своїми шансами скористалися наші хлопці.

Перемогу «синьо-білим» принесли влучні постріли Дениса Галати у першому таймі та Кирила Матвєєва у другому. У першому випадку Денису асистував Данило Фальковський, який з лівого кута штрафного майданчика викотив пас-“цукерку” на нашого нападника і той в один дотик лівою ногою переправив м’яч у сітку воріт Механіва. А на 71 хвилині Кирило Матвєєв головою красиво та вдало замкнув подачу зі штрафного від Андрія Глоби.

У підсумку, 0:2 – «Кремінь» здобуває першу перемогу у другому етапі чемпіонської групи та піднімається на сьомий рядок в турнірній таблиці.

Дякуємо нашим хлопцям за чудову гру у сьогоднішньому матчі! Рухаємося до наших наступних перемог. Ми кременчужани – ми найсильніші!

Свій наступний матч «Кремінь» проведе вдома з дунаївським «Епіцентром». Матч відбудеться на «Кремінь-Арені» 29 квітня (базова дата).

Другий етап. Чемпіонська група. 3 тур

«Нива» (Тернопіль) – «Кремінь» (Кременчук) 0:2

22.04.2023. 13:00. м.Тернопіль. «Тернопільський міский стадіон ім. Р.Шухевича»

Голи: Галата (29), Матвєєв (71)

Попередження: Дорошенко (33), Демчук (53) – Галоян (30), Музичка (59), Панчишин (69), Вівдич (89)

«Нива»: Механів, Танчак (Давидов 25), Слива, Демчук, Хруставка (Тяпкін 79), Волохатий, Дорошенко, Проців (Бей 64), Гатала, Різник, Галадей.

Запасні: Жупанський, Вольський.

В.о. головного тренера: Сергій Атласюк.

«Кремінь»: Музичка, Товкач, Аркуша, Сидоренко (Кальчук 58), Агапов, Матвєєв, Фальковський (Панчишин 65), Галата, Глоба (Касімов 82), Галоян (Молько 65), Трофимюк (Вівдич 58).

Запасні: Слуцький, Азізов, Кіреєв, Савіцький.

Головний тренер: Роман Локтіонов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *