Кримінал

У Кременчуці поліція затримала “закладчика”

Під час патрулювання міста Кременчука правоохоронці виявили у чоловіка 18 пакетів з речовиною зеленого кольору в подрібненому стані, схожу на наркотичну. У подальшому слідчі також виявили у телефоні фігуранта фото місць зроблених ним закладок. Слідчо-оперативна група Кременчуцького райуправління поліції, яка прибула на виклик колег, задокументувала протиправні дії чоловіка та встановила його особу. Ним виявився місцевий мешканець, 2002 року народження. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозр, повідомляє Відділ комунікації поліції Полтавщини.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

У разі визнання судом вини чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Тривають слідчі дії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *