Кримінал

Небайдуші громадяни допомогли патрульним виявити нетверезого водія

Вчора ввечері на службовий планшет патрульних надійшов виклик про порушення правил дорожнього руху. Заявник повідомив, що керманич автівки на вулиці Хорольській, ймовірно, перебуває в стані сп’яніння.

За повідомленням Патрульної поліції Кременчука, інспектори негайно прибули за вказаною адресою. Як з’ясувалось, 48-річний водій Daewoo позбавлений права керування транспортними засобами та обмежений у праві керування, а також не мав відповідних документів, а саме: реєстраційного документа на транспортний засіб та полісу (сертифікату) обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів.

Окрім того, під час спілкування з водієм, поліцейські помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Від медичного огляду у лікаря-нарколога містянин відмовився на місці.

На порушника патрульні склали протокол за ч. 3 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння особою, яка двічі протягом року піддавалася адміністративному стягненню за керування в стані сп’яніння), протокол за ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами, вчинене повторно), протокол за ч. 3 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, стосовно якої встановлено тимчасове обмеження в праві керування) та постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *