Спорт

“Кремінь” – “Карпати”: бойова нічия

07 травня, матчем на «Кремінь-Арені» розпочалося друге коло другого етапу змагань. Суперником «синьо-білих» у 5-му турі Vbet UA Перша були львівські «Карпати», які продовжують боротися за підвищення у класі, повідомляє пресслужба ФК “Кремень”.

З огляду на матч з «Епіцентром», сьогодні наші футболісти вийшли з великим бажанням реабілітуватися за прикру поразку в минулому турі. Хлопці були дуже заряджені та вмотивовані відібрати залікові очки у одного із лідерів чемпіонату. І їм це вдалося. Браво, команда!

Щодо самої гри, то видалася вона дуже цікавою та комбінаційною. У першому таймі більше володіли ініціативою гості, які мали безліч моментів для взяття воріт. Але наші футболісти билися, як в останньому матчі. Великий респект Станіславу Оксененку, який творив дива воротарської майстерності. До речі, наш молодий голкіпер сьогодні дебютував за першу команду. З чим ми його і вітаємо!

Кураж Станіслава вселив впевненості футболістам, які першими відкрили рахунок у матчі. На 39 хвилині Максим Агапов вводить м’яч з ауту на Олександра Вівдича, наш нападник протиснувши захисника віддає на Дениса Галату, який в падінні пасує на набігаючого Матвєєва, удар Кирила з лівої ноги видався влучним – 1:0.

На другий тайм львівяни вийшли з великим бажанням відігратися. Біля наших воріт було дуже “гаряче”. Оксененко продовжував рятувати команду. Щодо наших моментів, то могли подвоювати рахунок у матчі Галата, Сидоренко та Трофимюк. Але їхні удари виявилися неточнимими, а в деяких епізодах вдало зіграли оборона та воротар «Карпат».

За 4 хвилини до кінця матчу гості таки досягли свого. Рятівником «зелено-білих» став екс-гравець «Кременя» Ростислав Тарануха, який головою замкнув подачу з правого флангу від Хобленка – 1:1.

У підсумку, бойова нічия та різні емоції після гри у команд. «Карпати» вперше у другому етапі чемпіонату в гостях втрачають очки та ускладнюють свою ситуацію із завоюванням прямих путівок до УПЛ. «Кремінь» обходить тернополян та повертається на сьомий рядок у турнірній таблиці.

Аплодуємо та дякуємо всій «синьо-білій» команді за красивий футбол і самовіддачу. Продовжуємо працювати ще краще та рухаємося до наших наступних перемог. Ми кременчужани – ми найсильніші!

Свій наступний матч «Кремінь» проведе на виїзді з «Поліссям». Матч відбудеться у Житомирі 14 травня (базова дата).

«Кремінь» (Кременчук) – «Карпати» (Львів) 1:1

07.05.2023. 13:30. м.Кременчук. Стадіон «Кремінь-Арена»

Голи: Матвєєв (39) – Тарануха (86).

Попередження: Товкач (37), Аркуша (56), Оксененко (87).

«Кремінь»: Оксененко, Товкач (Віктор Пилипенко 74), Аркуша, Сидоренко, Агапов, Панчишин, Матвєєв (Фальковський 90+1), Галата, Глоба (Касімов 74), Савіцький (Галоян 64), Вівдич (Трофимюк 90+1).

Запасні: Музичка, Слуцький, Кальчук, Молько, Кіреєв.

Головний тренер: Роман Локтіонов.

«Карпати»: Ільющенков, Саків, Болденков (Шах 64), Дуць, І.Когут, Бобко, Чачуа, Галенков, Ю.Тлумак (Тарануха 46), Кожанов (Книш 78), Хобленко.

Запасні: Фастов, Лень, М.Когут.

Головний тренер: Андрій Тлумак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *