Кримінал

Поліція виявила браконьєра та сотні метрів сіток

10-го травня на Кам‘янському  водосховищі річки Дніпро, неподалік села Самусіївка Кременчуцького  району, поліція виявила чоловіка, 1985 року народження, який здійснив вилов риби за допомогою сіток загальною довжиною близько 120 метрів.

За попередніми підрахунками фахівців, сума завданих державі збитків складає понад 60 тисяч гривень. Документування злочинної діяльності забезпечила слідчо-оперативна група  відділення №2 Кременчуцького райуправління поліції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 249 (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом, якщо воно заподіяло істотну шкоду) Кримінального кодексу України.

Цього ж дня неподалік села Самусіївка працівники сектору поліцейської діяльності на воді також виявили три сітки загальною довжиною 250 метрів. Живу рибу, яка потрапила в заборонені знаряддя лову, частково випущено до водойми, а іншу (понад 30 кілограмів) передано для подальшої реалізації в дохід держави. Наразі заборонені знаряддя лову передані для знищення, про що складено відповідний акт. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *