Влада

У Кременчуці відбулась робоча зустріч з керівниками проєктів UNFPA

У Кременчуці відбулась робоча зустріч з керівниками проєктів UNFPA Костянтином Бойчуком та Ніною Ломпарт. Нагадаємо, що Кременчуцька громада є давнім активним партнером Фонд Народонаселення ООН в Україні – UNFPA Ukraine, повідомляє “Кременчук.Офіційно”.

На зустрічі обговорили питання діяльності Денного центру соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, функціонування «кризової кімнати» та мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

Спільно з представниками соціальних служб, правоохоронних органів, виконавчих органів влади обговорили подальші напрямки розвитку спеціалізованих служб підтримки постраждалих осіб від домашнього насильства та окреслили подальшу співпрацю з UNFPA.

Кременчук бере участь в проєкті «Міста і громади, вільні від домашнього насильства», який направлений на розбудову системи запобігання та протидії домашньому та ґендерно зумовленому насильству.

Якщо ви зазнали будь-якого з видів насильства або розумієте, що існує загроза його скоєння, пам’ятайте, що найголовніше правило – НЕ МОВЧАТИ!

📞 Контактні телефони Денного центру: 068-548-76-11, 050-661-74-11 та мобільної бригади соціально-психологічної допомоги: 066-250 01-33, 067-610-58-04.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *