Кримінал

Викрили службовця Держрибагентства, який попередив браконьєрів

Оперативники управління стратегічних розслідувань у Полтавській області встановили, що головний державний інспектор відділу охорони водних біоресурсів Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Полтавській області розголосив зацікавленим особам інформацію, яку отримав, виконуючи службові повноваження. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Полтавщини.

Як повідомили в управлінні стратегічних розслідувань, державний службовець повідомив стороннім особам відомі йому дані про заплановані правоохоронними органами перевірки та рейди на водних об’єктах Полтавщини, розташованих на підконтрольній Управлінню Державного агентства меліорації та рибного господарства території.

За порушення вимог статті 43 Закону України «Про запобігання корупції» щодо нерозголошення інформації з обмеженим доступом відносно державного службовця складено адміністративний матеріал за ст.172-8 (незаконне розголошення або використання в інший спосіб особою у своїх інтересах інформації, яка стала їй відома у зв’язку з виконанням службових або інших визначених законом повноважень) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *