Культура

Молода кременчуцька письменниця презентувала свою першу книгу

25 травня у Кременчуцькій міській бібліотеці молода кременчужанка, учениця ліцею “Політ” №4  Софія Самборська презентувала свою першу книгу «На іншому боці». Нею, віримо, було дано вдалий старт у її майбутній письменницькій кар’єрі. Про повідомляє пресслужба міськвиконкому.

Зі слів самої авторки, книжка її перша книжка – це «Триста сторінок джерельної води з претензією на філософію, таємничих персонажів, абсурдний потойбічний світ і молоду дівчину, яка заплуталася в собі». Прищепили любов до рідного слова та відкрити його чарівний світ їй допомогла вчителька української мови та літератури Ольга Кривенко. Орієнтувала Софію в літературному просторі України керівник наукових робіт МАН Оксана Пропастіна. Представники Спілки літераторів «Славутич» своїм професійним оком вирахували беззаперечний талант молодої письменниці, а суворим літературним критиком була мама. Подруга художниці Софія Дудніченко створила зримий образ химерного будинку в обкладинці книги.

Реакція всіх, хто прочитав повість,  була однакова – «Вражаюче!» На згадку від презентації на заході можна було придбати листівки та  закладинки, дизайн яких розробляла сама Софія. Гроші від продажу листівок авторка планує перерахувати на допомогу для ЗСУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *