Головні новиниОсвіта

У Кременчуці нагородили медалістів

Сьогодні у сквері ім. Олега Бабаєва відбулося урочисте вручення «золотих» та «срібних» медалей випускникам кременчуцьких шкіл. Кращих із кращих випускників шкіл Кременчука, їх викладачів і батьків привітав міський голова Віталій Малецький.

Як зазначив керівник міста на своїй сторінці у Фейсбук, цього року цими державними відзнаками нагороджуються 112 молодих кременчужан, із яких 87 «золотих» медалістів та 25 «срібних».

– Незважаючи на війну, незважаючи на те, що своєї школи ви не бачили вже майже півтора роки, ви вчилися, здобували знання. Ви готували домашні завдання із вимкненим світлом, працювали, поки не сідали батареї у ваших телефонах і ноутбуках. Ваші батьки допомагали вам і підтримували вас у всьому. Ваші  педагоги терпляче робили свою важку роботу без звичних дошок та засобів навчання. Але вам усім вдалося здобути вашу маленьку перемогу! Ви здобули статус медалістів і захистили статус кращих. А головне – ви здобули ґрунтовні знання!  Вітаю всіх гімназистів та ліцеїстів Кременчука із завершенням навчального року. Дякую вам за старання і прагнення до знань. Дякую вчителям за науку, а батькам – за терпіння! Бажаю випускникам успішно скласти Національний мультипредметний тест. Україні – якнайшвидшої Перемоги та мирного життя! – зазначив керівник міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *