У Кременчуці навчали готувати страви зі шкільного меню Клопотенка
У кулінарному хабі Регіонального центру професійно-технічної освіти № 1 Кременчука київські шеф-кухарі проводили практичні навчання для майстрів з усієї Полтавщини.
Протягом 28-29 червня 20 майстрів з Кременчука, Хорола, Полтави та Гадяча вчились готувати страви з оновленого шкільного меню Євгена Клопотенка. Після завершення навчання кожен учасник отримав диплом і стане так званим «агентом змін», який навчить кухарів шкільних їдалень у своєму регіоні.
Проєкт «School Chef’s Training Hubs Development» реалізується в рамках стратегії реформи шкільного харчування першої леді Олени Зеленської за підтримки Швейцарії. Пілотний проєкт стартував у травні цього року у Полтавській, Тернопільській та Одеській областях. Загалом у проєкті взяли участь 65 майстрів виробничого навчання.