Освіта

Кулінарний хаб на базі кременчуцького РЦПТО підготував 22 “агентів змін”

Створений кулінарний хаб на базі Регіонального центру професійно-технічної освіти № 1 м. Кременчука у 23 році підготував 22 “Агентів змін”, які з лютого 2024 року розпочнуть навчання для шкільних кухарів за каскадним методом. Про це повідомляє Полтавська ОВА.

Застосування каскадного методу підготовки працівників харчоблоків дозволяє тим, хто пройшов тренінг (тренери), у подальшому навчати інших на базі кулінарного хабу. До 2027 року всі кухарі закладів освіти пройдуть навчання.

Нагадаємо, що пілотний проєкт реалізується в межах реформи шкільного харчування, спільно з Громадською організацією «Культ Фуд» і Громадською організацією «Національна асоціація громадського харчування» за підтримки Посольства Швейцарії та Швейцарської агенції розвитку та співробітництва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *