НовиниСуспільствоФото

У Кременчуці відбувся захід до Дня добровольця

Сьогодні у Кременчуці у парку «Ювілейному» біля пам’ятного знаку «Героям АТО» відбувся меморіальний захід, присвячений Дню українського добровольця. У ньому взяли участь  представники міської влади на чолі із міським головою Віталієм Малецьким та секретарем міської ради Юрієм Гриценком, учасники АТО і ООС, рідні та близькі загиблих героїв, волонтери, військові і просто  небайдужі містяни.

За повідомленням прес-служби міськвиконкому, учасники заходу згадали  трагічні події 2014 року,  мужність і героїзм  українських патріотів, які першими стали на захист України і продовжують боротися за її цілісність, незалежність і суверенітет. Перед присутніми виступили  учасники військових подій на сході України – доброволець 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Качур  та доброволець 8-ї окремої автомобільної санітарної бригади Олександр Оловаренко. Вони  згадали всіх, хто в тяжкі  роки початку неоголошеної війни допомагав добровольцям і українській армії та  закликали  українців до консолідації суспільства, щоб захистити державу, українську мову і відновити мир на рідній землі.

На честь загиблих героїв пролунали залпи військового салюту, а всі присутні поклали квіти-пам’яті до пам’ятного знаку «Героям АТО».

Фото: прес-служба міськвиконкому

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *