Головні новиниКультураСуспільствоФото

Гурт PROBASS ∆ HARDI став амбасадором штурмової бригади “Спартан”

Кременчуцький гурт PROBASS ∆ HARDI, відомий піснею “Доброго вечора, ми з України”, став амбасадором штурмової бригади “Спартан”. Воїни передали гурту бойові трофеї, які буде продано на аукціоні. Про це повідомили у Харківській ОВА.

У Харкові відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між 3 бригадою оперативного призначення Національної гвардії України «Спартан» та музичним гуртом PROBASS ∆ HARDI.

Гурт представлятиме «Спартан» в Україні для популяризації бригади. Меморандум підписаний задля допомоги в організації національно-патріотичного виховання, розкриття української ідентичності в інформаційному просторі та висвітлення місії, задач та функцій бригади «Спартан» Національної гвардії України.

“Підписання цього меморандуму дасть нам можливість стати більш впізнаваними. Це популяризація штурмової бригади “Спартан” як на всеукраїнському, так і на міжнародному рівні. Досі є люди, які не розуміють різниці між відомствами. Тому функція роз’яснювальної роботи тут також присутня. До того ж підтримка гурту неабияк підіймає морально-психологічний стан наших воїнів”, – зазначив командир 3 бригади Нацгвардії Вадим Гладков.

Після підписання Меморандуму відбувся концерт «PROBASS ∆ HARDI», де гурт презентував нову пісню.

Окрім того, воїни “Гвардії Наступу” та члени PROBASS ∆ HARDI розписали синьо-жовтий прапор, який планують продати на аукціоні, а отримані кошти спрямувати на оснащення гвардійців. На аукціон також виставлять бойові трофеї, які передали воїни “Спартану” артистам.

“Для нас це велика честь! Підписання меморандуму спростить збір коштів та закупівлю усього необхідного для наших воїнів. Концерти й аукціони проводитимемо як в Україні, так і за кордоном. До речі, практика проведення аукціонів дуже ефективна. Якщо на концерт не кожен може потрапити, то долучитися до аукціону можуть усі охочі”, – зазначив фронтмен гурту PROBASS ∆ HARDI Артем Ткаченко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *