Суспільство

На Великдень правопорядок забезпечиватимуть понад 700 правоохоронців

На Великдень в Полтавській області посилену охорону публічного порядку та безпеки здійснюватимуть поліцейські, нацгвардійці військовослужбовці та представники добровольчих формувань територіальних громад.

За інформацією Управління превентивної діяльності поліції Полтавщини, богослужіння заплановані в ніч на 16 квітня у понад 330 культових спорудах. Заходи проходитимуть з урахуванням обмежень, встановлених режимом воєнного стану.

Великодні кошики прихожани зможуть освятити до комендантської години, або після її завершення. Нагадаємо, що згідно з рішенням Полтавської обласної військової адміністрації, скасування чи скорочення комендантської години на Полтавщині у період святкувань не буде. Вона триває з 00:00 до 04:00. У разі повітряної тривоги всі громадяни повинні пройти у найближчі сховища або безпечні місця.

Євген Рогачов, начальник поліції Полтавщини, повідомив: 

“Посилену охорону публічного порядку та безпеки на Великдень здійснюватимуть понад 700 поліцейських, нацгвардійців, представників військової служби правопорядку та добровольчих формувань територіальних громад”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *