Комунальне господарство

На Першому Занасипу комунальники готують теплові мережі до роботи взимку

У межах підготовки до опалювального періоду 2023-2024 років КП «Теплоенерго» проводить гідравлічні випробування теплових мереж та ліквідацію виявлених дефектів у різних мікрорайонах міста. Про це повідомляє “Кременчук. Офіційний”.

Після випробування високим тиском у кварталі №176 було виявлено кілька поривів, тож працівники комунального підприємства проводять роботу із заміни трубопроводу централізованого опалення на вулиці Велика набережна.

Варто зазначити, що КП «Теплоенерго» комплексно підходить до виконання таких ремонтів: при виявленні пориву замінюють трубопровід від однієї теплової камери до іншої, щоб запобігти виникненню нових поривів на старих мережах.

Цього тижня працівники комунального підприємства завершили роботи із заміни подавального та зворотного трубопроводів централізованого опалення від ТК №3 до будинку №21 по вулиці Велика набережна загальною довжиною 70 метрів, а також замінили 70 метрів мереж гарячого водопостачання на цій ділянці.

Роботи у цьому мікрорайоні будуть продовжені. Комунальники планують замінити мережі централізованого опалення від теплової камери №27 до будинку №29 по вулиці Велика набережна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *