Кримінал

У Кременчуці невідомі намагалися підпалити автомобілі

До Кременчуцького районного управління поліції 8 жовтня, близько 20:40, надійшла інформація від місцевої мешканки, 1987 року народження, що по вулиці Автозаводській на території приватного домоволодіння невідомий намагався пошкодити автомобілі шляхом підпалу невстановленою речовиною.

За повідомленням відділу комунікації поліції Полтавщини, попередньо слідчими встановлено, що є ознаки пошкодження на двох автомобілях, які перебували у дворі. На щастя, без подальшого загоряння. Слідчі поліції речові докази вилучили.

«Під час проведення першочергових слідчих та оперативних заходів нам вдалося встановити чоловіка, який ймовірно причетний до злочину. Ним виявився мешканець Київської області, 1966 року народження. Фігуранта затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу», – повідомив Сергій Рекун, заступник начальника поліції Полтавщини

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 15 і частиною 2 статті 194 (замах на умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *