Кримінал

У Кременчуці підрізали 20-річного хлопця

Повідомлення про ножове поранення мешканця Кременчука, 2003 року народження, надійшло до Кременчуцького райуправління поліції від медиків та рідних потерпілого 9 жовтня, близько 20:00.

За інформацією Кременчуцького районного управління поліції, потерпілому спричинив тілесні ушкодження місцевий мешканець, 1973 року народження, який раніше мав проблеми з законом. За попередньою інформацією, на території одного із домоволодінь по вулиці Сергія Єфремова між чоловіками виник конфлікт, у ході якого фігурант спричинив ножове поранення потерпілому та втік з місця події. Вранці 10 жовтня причетного до злочину чоловіка оперативники розшукали. Наразі вирішується питання щодо повідомлення фігурантові про підозру та обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою. За інформацією лікарів, потерпілого прооперовано. Його стан середньої тяжкості.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, за процесуального керівництва Кременчуцької окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі.

Тривають слідчі дії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *