Кримінал

Жителі Максимівки у ямі зі сміттям знайшли тіло вбитої жінки

Тіло жінки зі слідами насильницької смерті виявили 15 грудня в лісосмузі, у селі Максимівка Кременчуцького району. Місцеві жителі побачили загиблу в ямі зі сміттям та повідомили про це до поліції. Цього ж дня, через кілька годин наполегливої роботи, правоохоронці затримали особу, імовірно причетну до особливо тяжкого злочину. Про це повідомив заступник начальника обласної поліції Сергій Рекун.

Полковник поліції наголосив, що зловмисник намагався переховуватися від правоохоронців. Утім під час реалізації невідкладних оперативно-слідчих заходів, із залученням криміналістичної лабораторії, місцевим поліцейським та оперативникам Кременчуцького райуправління поліції вдалося вийти на «слід» фігуранта.

Загиблою є 51-річна місцева мешканка. У причетності до її умисного вбивства правоохоронці обґрунтовано підозрюють 43-річного мешканця Кременчука. Попередньо відомо, що чоловік спричинив жінці тілесні ушкодження за місцем проживання та через деякий час вивіз її до лісосмуги. 

Тіло загиблої направили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Також слідчі спрямували на експертне дослідження вилучені з місця події речові докази.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *