Влада

Кременчуцька міська рада ухвалила рішення про утворення Потоківського старостинського округу

Відповідно до Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», рішення Потоківської сільської ради Кременчуцького району Полтавської області від 18 серпня 2020 року «Про добровільне приєднання до територіальної громади міста Кременчука Полтавської області» 3 вересня 2020 Кременчуцька міська рада прийняла рішення «Про утворення Потоківського старостинського округу».

Цим рішенням у складі Кременчуцької міської територіальної громади Полтавської області утворено Потоківський старостинський округ у межах сіл Потоки, Соснівка, Придніпрянське і Мала Кохнівка.

Виконуючим обов’язки старости Потоківського старостинського округу на період повноважень Кременчуцької міської ради поточного скликання призначено Юрія Олексійовича Зорю . Його також буде введено до складу виконавчого комітету Кременчуцької міської ради.

Міська рада також затвердила положення про старосту Потоківського старостинського округу, яким визначено правовий статус старости, його повноваження, порядок призначення та припинення повноважень, організацію його діяльності, підзвітність, підконтрольність та відповідальність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *