Пригоди

У Кременчуці нетверезі водії стали винуватцями ДТП

18 березня, близько 9-ї години, на лінію 102 надійшло повідомлення про ДТП без травмованих на вулиці Українській. Водій Daewoo Lanos перед початком руху не впевнився, що це буде безпечно та здійснив наїзд на припаркований автомобіль SsangYong Korando.

За повідомленням пресслужби патрульної поліції, під час спілкування у винуватця ДТП поліцейські виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Результат — 0,98 проміле. Крім того, інспектори встановили, що чоловік не має права керувати таким транспортним засобом.

На водія патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування автомобілем у стані сп’яніння), за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

19 березня, близько 23-ї години, патрульні отримали виклик щодо ДТП без травмованих на вулиці Лікаря Бончука. Водій автомобіля ВАЗ 21100 не дотримався безпечного інтервалу та здійснив наїзд на припаркований автомобіль Scoda Octavia, після чого зник з місця події.

Під час розшукових заходів патрульні встановили винуватця ДТП. Під час складання адміністративних матеріалів інспектори помітили у 26-річного керманича ознаки алкогольного сп’яніння.

Патрульні відсторонили водія від керування та склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування автомобілем у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *