Спорт

«Кремінь-2» у стартовому матчі дванадцятого туру поступився «Звягелю»

У першому для себе офіційному матчі другої частини сезону підопічні Ярослава Здирка вдома приймали команду із житомирщини – «Звягель».

За повідомленням пресслужби ФК “Кремень”, перший тайм зустрічі пройшов у доволі рівній боротьбі з мінімальною кількістю гольових моментів. М’яч трохи більше контролювали гості, але наші футболісти реалізували свій момент шикарним голом від Артема П’ятибрата, який наважився на дальній удар метрів з 30-ти і відкрив рахунок у матчі поціливши у дев’ятку – 1:0. За такого рахунку команди пішли на перерву.

Другий тайм розпочався з активних дій гостей, які забили з “роздягальні” вже на першій хвилині другої половини зустрічі. Андрій Фесенко прямим ударом зі штрафного зрівнює рахунок у матчі – 1:1.

На 57-й хвилині екс-гравець МФК «Кремінь» Максим Авер’янов заробив одинадцятиметровий для своєї команди, який чітко потім його і реалізував – 1:2.

На 65-й хвилині арбітр призначає ще один пенальті – дуже дивний та непевний. При перегляді повтору чітко видно, що у Костянтина Пігарєва рука була притиснута і м’яч влучив йому у корпус під ліктем. Вдруге до позначки підходить Авер’янов і робить дубль – 1:3.

Догравала матч наша команда у меншості. На 68 хвилині був вилучений Артем Горобець, який отримав другу жовту картку.

Підсумовуючи зустріч, зазначимо, що добротний футбол нашої команди у першому таймі заносимо в актив. А ось початок другого тайму (перші 20 хвилин) видався провальним – швидкий гол суперників та незрозумілі дії арбітра надломили нашу молодь. У підсумку, перша поразка у поточному році.

Сьогодні, 15 квітня, «синьо-білі» проведуть матч 2-го туру Благодійного турніру на підтримку ЗСУ. Суперником буде аматорський клуб із Олександрії – «Усівка».

Vbet UA Друга. 12 тур

14.04.2023. 12:30. м.Кременчук. Стадіон «Кремінь-Арена»

«Кремінь-2» (Кременчук) – «Звягель» (Новоград-Волинський) 1:3

Голи: П’ятибрат (26) – Фесенко (46), Авер’янов (58, з пенальті, 65, з пенальті)

Попередження: Кіреєв (18), Ульянко (48), Горобець (52), Пігарєв (65), Руднєв (74) – Червінський (3), Лучка (8 ), Руслан Скидан (40), Фесенко (45+1), Бамболя (61), Валерій Скидан (61)

Вилучення: Горобець (68, за друге попередження)

«Кремінь-2»: Оксененко, Руднєв (Курило 78), Кальчук, Кур’яков (Гонтар 82), Товкач (Клепко 78), Кіреєв (Заїченко 82), П’ятибрат, Горобець, Покась, Ульянко, Стецюк (Пігарєв 46).

Запасні: Третяк, Іванов, Пилипенко Владислав.

Головний тренер: Ярослав Здирко.

«Звягель»: Мигаль, Червінський, Гук, Валерій Скидан, Ващенко, Лучка (Гаврилюк 46), Павленко (Емере 83), Авер’янов (Ващишин 73), Лавренюк (Гупаленко 29), Фесенко, Бамболя (Майтак 73).

Запасні: Омелянюк, Гончаров.

Головний тренер: Руслан Скидан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *