Спорт

“Кремінь” вдома розгромив «Гірник Спорт»

20 жовтня, у Кременчуці стартував 13 тур чемпіонату Першої ліги. На «Кремінь Арені» зустрілися добре знайомі один одному суперники ‒ «Кремінь» та «Гірник Спорт».

За повідомленням пресслужби ФК “Кремінь”, завдяки дублю Сімона Галояна, голам Олексія Ждановича та Мирослава Трофимюка наша команда розгромно перемагає сусідів із Горішніх Плавнів. Дербі Полтавщини принесло “синьо-білим” 18-у перемогу у офіційних зустрічах з «Гірник Спортом» та 40-у домашню перемогу у Першій лізі.

Дякуємо всім нашим футболістам за старання й вітаємо з довгоочікуваною та блискучою перемогою – першою з новим наставником. Так тримати, командо!

Зазначимо, що на 18-ій хвилині матч був призупинений через повітряну тривогу, яка тривала близько пів години. У цей час рахунок був 1:0. На щастя, це не завадило командам дограти зустріч.

Свій наступний поєдинок «Кремінь» зіграє на виїзді з СК «Полтава». Базова дата зустрічі – 29 жовтня.

Перша ліга. 13 тур

«Кремінь» (Кременчук) – «Гірник Спорт» (Горішні Плавні) 4:1

20.10.2023. 12:00. м.Кременчук. Стадіон «Кремінь-Арена»

Голи: Галоян (15, 74), Жданович (32), Трофимюк (52) ‒ Тузенко (30).

Попередження: Аркуша (36) ‒ Дмитрієв (1), Тузенко (13).

«Кремінь»: Матус, Костюк (Товкач 79), Аркуша, Сидоренко, Азізов, Панчишин, Жданович (П’ятибрат 90+1), Савіцький (Дихтярук 85), Глоба, Галоян (Рокотянський 90+1), Трофимюк.

Запасні: Слуцький, Тилоха.

Головний тренер: Ігор Климовський.

«Гірник Спорт»: Веклич, Черниш, Мороз, Чібуезе, Шептіцький, Кальчук (Черткоєв 46), Дмитрієв (Подрезан 46), Тузенко (Нижник 78), Посєвкін (Петров 65), Молько (Жуков 65), Гора.

Запасні: Козлов, Орнат, Височин, Янчук, Юрченко.

Головний тренер: Валерій Куценко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *