Транспорт

Автобусний маршрут № 25 «вул. Правобережна – ПАТ «Укртатнафта» відновлює свою роботу

10 березня 2020 року відбулося засідання конкурсного комітету з визначення перевізника на міський автобусний маршрут № 25. Він є найдовшим в місті, довжина оборотного рейсу складає 50 км. Єдиним претендентом на обслуговування цього маршруту було КП «Кременчуцьке тролейбусне управління ім. Л.Я. Левітана». За підсумками засідання було прийнято рішення щодо укладання договору з претендентом строком на 5 років, повідомляє прес-служба міськвиконкому.

Сьогодні нові комунальні автобуси вперше вийшли на обкатку по даному маршруту. Планується, що у будні на маршруті працюватиме 8 таких машин, інтервал руху між ними буде 15 хвилин. У вихідні дні на маршруті працюватиме 6 автобусів з інтервалом руху 16 хв. Графік руху тролейбусне управління планує розмістити на кожній зупинці, аби громадянам було зручно користуватися пасажирським транспортом.

Варто зазначити, що комунальні автобуси досить комфортні, розраховані на 103 місця, 24 з них – сидячі. Також автобуси пристосовані для перевезення людей з обмеженими фізичними можливостями.

Вартість проїзду на даному маршруті становитиме як і у всьому комунальному транспорті міста – 2 гривні.

Фото: прес-служба міськвиконкому